sobota, 27. 06. 2020
Tomšičeva ulica
BIEN SUSTAIN: Tržnica rabljenih oblačil
♾ sobota, 27. junij, 10.00-13.00 @ Tomšičeva ulica pred Layerjevo hišo
Očistite vaše omare in dovolite vašim nenošenim oblačilom, da padejo v milost druge roke. Ponovna uporaba bo tema Tržnice rabljenih oblačil, ki se bo odvila kot prva letošnja Sobotna specialka. Za promet bomo zaprli ulico in jo oživeli, da bo postala Živa ulica! Poleg tržnice bo ulica postala tudi kavarna, v tem času pa bomo v stolpu izvedli še delavnico BIEN DIY: E-tekstilni MP3 predvajalnik (še nekaj prostih mest).
Dogodek bo tudi super priložnost za ogled razstave BIEN 2020!
Pridružite se nam in si zagotovite kakšen nov kos rabljenih oblačil. Z vašimi prostovoljnimi prispevki bomo pomagali Mestnemu mačjaku in mucam v njihovi oskrbi. Če želite prezračiti vašo omaro, bomo veseli tudi kakšnega darovanega kosa oblačil.
Za vse, ki želite podariti oblačila: enostavno pridite v soboto dopoldan, kjer boste lahko svoja oblačila predali Mestnemu mačjaku.
Posebno vabilo tudi za vse, ki imate večje količine tekstila, ki ga ne uporabljate, bi pa lahko postal podlaga za kakšno lepo poletno obleko, če jo dobijo v roke oblikovalke trgovinice Kèlekè. So vam babice in tete prepustile trpežen tekstil iz preteklosti? Pišite Živi na ziva.bertoncelj@gmail.com.
Dogodek organizira Layerjeva hiša v sklopu razstave BIEN 2020 s svojimi najljubšimi sosedi Mestnim mačjakom in Kèlekè <3

prijava na layer obvestila

prijava na medijska obvestila