Toni Cahunek
sreda, 8. 01. 2020
Galerija Layerjeve hiše

Delavnica: SOS SLAM 2

Galerija Layerjeve hiše

Sreda, 8. 1. 2020 od 18h-20h

Delavnica za vse, ki niste prepričani kaj SLAM je ali kako sestaviti prvega.

SLAM poezija je v Kranj prišla šele letos avgusta, ko se je na SLAM & JAM večeru predstavilo pred pesnikov, z željo po še večjem številu, pa smo se odločili, da pripravimo delavnico, kjer se boste lahko vsi na svoj prvi nastop izvrstno pripravili in konec koncev izvedeli, kaj SLAM sploh je. Prva delavnica je bila izvedena novembra in ob neverjetnem odzivu smo se odločili razpisati že drugi del SOS SLAM-a. Delavnice se lahko udeležijo tudi tisti, ki se prve delavnice niso udeležili

Delavnico bo vodil Toni Cahunek, diplomiran akademski igralec in magister politologije, ki se bolj kot s teatrom ali politiko ukvarja s televizijo. Po številnih oddajah, kjer je sodeloval kot voditelj, novinar in urednik, je trenutno na TV Slovenija aktiven v sklopu oddaje Studio City. Vodi ogromno raznoraznih prireditev in na veliko posoja glas oglasom in projektom.

>>> Vsi udeleženci morajo s seboj prinesti eno avtorsko ali tujo pesem (zaželeno v slovenščini), s katero se bodo lahko na delavnici preizkusili in na njej tudi vadili.

Delavnica je brezplačna, a je zaradi omejenega števila mest obvezna prijava. Prijavnico najdete tu.

prijava na layer obvestila

prijava na medijska obvestila