Your gay thoughts in Headshotboyz
petek, 3. 06. 2016
- sreda, 4. 05. 2016
Layerjeva hiša
Your Gay Thoughts predstavljajo novi EP z naslovom Blepharospasm. Zvočno sliko prihajajoče izdaje so v sodelovanju z madžarskim producentskim dvojcem Headshotboyz spolirali na rezidenci v Layerjevi hiši.
V duhu nedavnega sodelovanja si bosta zasedbi stali ob strani tudi na odru, na tleh in na vodi. Novonastali repertoar bo namreč že pred izidom moč slišati v živo; v Ljubljani in v Kranju - na prvi petkov in sobotni večer v mesecu juniju:
petek, 3. junij, ob 21h @ Layerjeva hiša, Kranj
sobota, 4. junij, ob 21h @ Pod Prulskim mostom pri bazi Društva rečnih kapitanov, Ljubljana
YOUR GAY THOUGHTS
Ljubljanski glasbeno-vizualni kolektiv, ki že pet let spretno manevrira v vodah post-popa. Lani so izdali prvenec The Watercolours, za njimi je kopica koncertov doma in v tujini.
Z značilno vizualno držo žive nastope zasedbe barva vizualna umetnica Mina Fina, za inštrumetni in gumbi pa so se znašli Gregor Kocijančič, Fejzo Košir in Luka Uršič.
▶A I W A (Headshotboyz)
AiwA je varovanec ambiciozne založbe Farbwechsel, ki pod velikim vplivom anime estetike zlorablja ritem mašino Roland 505 in solira na sinte kot sta Korg Delta in Roland JX-3P. Rdeča nit njegovih podvodnih džemov se skriva v funk koreninah, pa naj gre za house, techno ali disco produkcijo.
Layerjeva hiša in Moonlee Records že tretje leto vozita Dvocikel, glasbene rezidence in koncerte v Kranju in Ljubljani.

prijava na layer obvestila

prijava na medijska obvestila