Kabaret Na ploh

sreda, 26. 01. 2022
| 19:00
Stolp Škrlovec
kabaret klovnovske skupine Za crknt
Sreda, 26. 1., ob 19h
Stolp Škrlovec
V dobri uri in pol boste spoznali Helgo in Heldo, nerazdružljivi par, ki ne zamudi nobenega ljubiteljskega dogodka v vasi, vsevedno voditeljico Lingoling, ki vam bo zastavila vprašanja, na katera nikoli ne boste mogli pravilno odgovoriti, Evroposlanca, ki vas bo nagovoril in pri tem skorajda utihnil, Aleksandra, ki še vedno vadi striptiz ter zlaganje oblek, edino Živo Divo, ki bo popestrila vaše vidno polje in usmerjala predstavo.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
O ustvarjalcih in nastopajočih:
Skupina profesionalnih klovnov igralcev se je pred leti odločila ustvariti klovnovsko skupino Za crknt, da bi lahko raziskovala in razvijala sodobnega klovna v vseh njegovih razsežnostih ter ga približala odraslemu občinstvu. Rdeč nos jih od nekdaj neznansko inspirira, čeprav ga nosijo v glavnem le še kot figo v žepu.
V letih skupnega delovanja so umetniki Za crknt ustvarili množico čudaško humorističnih likov s svojo neodvisno voljo in lastnim odrskim življenjem.
"Za crknt" deluje v sklopu Društva za sodobno klovnsko umetnost.
Tokrat bodo sodelovali: Maja Dekleva Lapajne, Petra Markovič, Tina Janežič, Dózsa Gergely, Simeon Huzun, Tomaž Lapajne Dekleva, Jošt Jesenovec, Luka Piletić in Eva Škofič Maurer.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Od gledalcev pričakujemo streniran duh, trebušne mišice in pletilke, saj bodo skupaj z nami skakali na ploh.
Vstopnine ni, prosimo pa vas za izpolnjevanje pogojev za obisk kulturnih prireditev aktualnih na dan dogodka.

prijava na layer obvestila

prijava na medijska obvestila