Katja Konvalinka, Darja Mlakar Maležič

Katja Konvalinka in Darja Mlakar Maležič: Voyage musical [PIANOPOLIS 2021]

petek, 3. 09. 2021
| 20:00
atrij Pavšlerjeve hiše, Kranj
Katja Konvalinka in Darja Maležič Mlakar predstavljata nedavno izdani album francoskih samospevov Voyage musical.
Katja Konvalinka (SI)
Katja Konvalinka je na Akademiji za glasbo v Ljubljani diplomirala iz petja in klavirja. Študij je nadaljevala na Visoki šoli za glasbo in upodabljajočo umetnost v Gradcu, kjer je magistrirala iz opernega (prof. Ulf Bastlein) in koncertnega petja (prof. Christine Whittlesey), nato pa na ljubljanski AG opravila še specializacijo iz solopetja pri prof. Vlatki Oršanic. Je glasbena pedagoginja, koncertna in operna pevka ter producentka, tudi predsednica Slovenskega komornega glasbenega gledališča.
Darja Maležič Mlakar (SI)
Darja Maležič Mlakar je študij klavirja zaključila v razredu prof. Dubravke Tomšič Srebotnjak na ljubljanski Akademiji za glasbo. Kot korepetitorka in profesorica klavirja je zaposlena na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana, kjer je leta 2019 za uspešno delo prejela Škerjančevo diplomo. V zadnjem času se posveča predvsem delu s pevci, tako na koncertnih odrih kot na mojstrskih tečajih. S Katjo Konvalinka sodelujeta že več kot dve desetletji.
-- Vstopnice
Vstopnice so na voljo po festivalskih dnevih:
Četrtek, 2. 9.: https://bit.ly/denys-masliuk-pianopolis (5 €)
Nakup lahko opravite na spletni platformi olaii.com (direktne povezave so zgoraj), v katerikoli poslovalnici Trafik 3DVA, na bencinskih servisih OMV in v kavarni Layerjeve hiše (Tomšičeva ulica 32, Kranj).
Rezervacij za vstopnice ni.
Dogodek bomo izvedli po navodilih NIJZ, ki bodo veljala med 2. in 4. septembrom 2021.

prijava na layer obvestila

prijava na medijska obvestila