Koncert ženskega pevskega zbora kranjskih vrtcev

ponedeljek, 13. 11. 2017
Stolp Škrlovec

ŽENSKI PEVSKI ZBOR KRANJSKIH VRTCEV je v sedanji sestavi  začel ponovno delovati septembra 2017 z namenom predstaviti se na slovesni obeležitvi 50 letnice Kranjskih vrtcev.

Takrat so v dobrih dveh mesecih pevke pod vodstvom simpatične in energične zborovodkinje Tine Koprivec pripravile pravo malo pevsko poslastico.

Po uspehu navdušenje nad petjem ni usahnilo, nasprotno; nastopile so za upokojene delavce Kranjskih vrtcev, marsikomu pa so polepšale osebno praznovanje s podoknico. Tako je začela zoreti ideja o samostojnem koncertu, ki je bil načrtovan nekje spomladi 2018.

Ker pa je Tina svoje pevke presenetila in razveselila z novico o povečanju družinice še pred novim letom, se je 15 strokovnih delavk zarotniško odločilo, da koncert vseeno bo. Spet je bilo potrebno v dobrih dveh mesecih pripraviti repertoar: tokrat za samostojni koncert.

Kar nekaj lepih prostih sončnih popoldnevov so žrtvovale za vaje, včasih celo delček vikenda.

Želijo si, da bi poslušalce njihova pesem ogrela v teh hladnih večerih, upajo pa tudi na prizanesljivost poslušalcev, če se bo kakšen ton oddaljil od idealnega.

V goste so povabile vokalno moško skupino KOSTANARJI, saj si z njimi delijo misel, da pesem združuje in osrečuje.

Program naj ostane presenečenje, vstopnine  ne bo.

Prisrčno vabljeni!

prijava na layer obvestila

prijava na medijska obvestila