sreda, 25. 05. 2016
V mesecu maju vas v Layerjevi hiši vabimo na cikel literarnih dogodkov na temo ljubezni in erotike. Ideali ter odnosi med spoloma so se skozi zgodovino močno spreminjali, pa vendar se prav ljubezen in erotika dotikata elementarnih človeških občutij. Slednji pretresata človeško srce in domišljijo že tisočletja ter sta univerzalni tematiki ki presegata družbene, kulturne omejitve, čas in prostor. Odprti mikrofon: ljubezen in erotika iz vaših ust v naša ušesa Vabimo vas, da nam preberete svojo pesem o ljubezni do partnerja, družine, sočloveka, narave … ali pa vročo pesem na temo erotike. Najboljša pesem po izboru občinstva bo nagrajena z dvema vstopnicama na poljubni dogodek Layerjeve hiše, pospremljenima z dvema polnima kozarcema vina poljubne barve.

V mesecu maju vas v Layerjevi hiši vabimo na cikel literarnih dogodkov na temo ljubezni in erotike. Ideali ter odnosi med spoloma so se skozi zgodovino močno spreminjali, pa vendar se prav ljubezen in erotika dotikata elementarnih človeških občutij. Slednji pretresata človeško srce in domišljijo že tisočletja ter sta univerzalni tematiki ki presegata družbene, kulturne omejitve, čas in prostor.

Odprti mikrofon: ljubezen in erotika iz vaših ust v naša ušesa

Vabimo vas, da nam preberete svojo pesem o ljubezni do partnerja, družine, sočloveka, narave … ali pa vročo pesem na temo erotike.

Najboljša pesem po izboru občinstva bo nagrajena z dvema vstopnicama na poljubni dogodek Layerjeve hiše, pospremljenima z dvema polnima kozarcema vina poljubne barve.

prijava na layer obvestila

prijava na medijska obvestila