četrtek, 12. 05. 2016
“NAVADN KRANJ 2.0”
VABILO MLADIM KRANJČANOM K SOUSTVARJANJU TURISTIČNE APLIKACIJE ZA MOBILNE TELEFONE
Lani smo mlade Kranjčane spraševali: “Kje so dobri žuri, kam hodijo zaljubljenci, kje se skejta, kje so hudi grafiti, kje imajo najboljše pivo, česa zanimivega ne priporočajo uradni zemljevidi, kdo so kranjske legende, katerih kul lokacij ne poznamo, česa novega bi si v Kranju še želeli, kaj pristnega bi pokazali turistom?”. Tako je nastal “Navadn Kranj”, zemljevid za mlade in mlade po srcu.
Letos pa vas sprašujemo še: “Kako bi te zgodbe oblikovali v privlačno aplikacijo za mobilne telefone in jih na zanimiv način približali sodobnim turistom?”. Tako bo nastala mobilna aplikacija z delovnim imenom “Navadn Kranj 2.0”.
Mlade Kranjčanke in Kranjčane, ki bi se radi spoznali s turizmom in načrtovanjem mobilnih aplikacij vabimo, da se nam pridružijo v sklopu štirih srečanj, na katerih bomo zemljevid Navadn Kranj nadgradili v mobilno aplikacijo za pametne telefone. Sodelujte pri ustvarjanju kranjskega mladinskega turizma in se naučite veliko novega.
Naše uvodno srečanje bo 12. 5. ob 19:00 v Layerjevi hiši. Skupaj bomo določili termine za preostala tri srečanja, ki bodo v maju.
Za sodelovanje ne potrebujete nobenih posebnih znanj, zgolj malo ustvarjalnosti, pripravljenost za delo v skupini in strast do predstavitve svojega mesta domačim in tujim vstnikom.
Prijave in dodatne informacije do torka, 9. 5. 2016 na mitja.lavtar@layer.si oz. 040/454-963.

prijava na layer obvestila

prijava na medijska obvestila