Predavanje: Zberi moč in zaživi svoj potencial

torek, 14. 11. 2017
Stolp Škrlovec

Predavatelj Nenad Vladić

Gost večera Uroš Perić

torek, 14. november, ob 18:00

Vstopnina: 20 €

Kot marsikdo med nami se je tudi Nenad Vladić dlje vrtel okoli smisla svojega obstoja. Udeleževal se je tematskih delavnic, odpiral neštete dialoge, odgovor pa iskal tudi v tišini samostana. Nenazadnje se je po Resnico odpravil k ljudem, ki so s svojim delom in talentom posegli po najvišjih vrhovih osebnega in družbenega uspeha.

In tako se je moralo zgoditi, da je v iskanju zdravila zase, našel univerzalno zdravilo. Skozi doživeto je prišel do globokega spoznanja, da v sebi prav vsak skriva ključ za trajno srečo in zadovoljstvo. Nenad je prepričan, da imamo vsi nek talent. Vi, jaz, vsi.

Svoje talente, motive, želje, delovne navade, osebnostne lastnosti, razmišljanja in celo utrinke iz otroštva so z njim delili Ivo Boscarol, Dejan Zavec, Bernarda Marovt, Uroš Perić, Lara Bohinc, Alen Kobilica, Katarina Venturini, Peter Florjančič, Robert Lešnik in Alenka Kraigher. Navdahnjen z zgodami teh desetih uspešnih Slovencev je avtor napisal knjigo Od talenta do uspeha, ki je izšla v septembru in je med bralci že uspešnica!

Najbolj pomembna spoznanja bo Nenad v torek 14. 11. delil z vami. Na predavanju in tudi v druženju po uradnem delu se mu bo tokrat pridružil eden izmed velike deseterice - Uroš Perić. Skozi zgodbe danes uspešnih Slovencev boste prepoznali svoje najboljše potenciale. Dobili boste priložnost, da namesto po merilih okolice in družbe, zaživite po merilih vašega lastnega Jaza. Spoznali boste, da imate neverjetne sposobnosti. Končno si boste življenje oblikovali po lastni meri!

Se sprašujete, če je dogodek sploh primeren za vas?

Dogodek je primeren za vsakogar, ne glede na okoliščine ali starost. Ne pozabite, vsi vključeni so bili na neki točki povsem običajni ljudje. Lara Bohinc je začela iz nič, danes pa njen nakit nosijo slavni kot Madonna, Cameron Diaz, Victoria Beckham. Alen Kobilica je oslepel, a ga to ni ustavilo; v slepoti je našel izziv in je danes izjemno poslovno uspešen. Dejan Zavec je skozi svoj talent izstopil iz kroga domačega nasilja in se uveljavil kot eden največjih slovenskih športnikov. Uroš Perić je nemogoče spremenil v mogoče. In zakaj ne bi uspelo vam?

Ana Peskar, direktorica zavoda TIME OUT Events

»Tole je bilo nad pričakovanji! Ali pa je bil morda ravno pravi trenutek za slišat vse Nenadove modrosti. Mene (naju) je res prepričal s svojo širino in s tem, kar je, v kar verjame. Lepo je zajel vse ključne težave sodobnega človeka (napačna prepričanja) in na simpatičen način ponudil brco v rit. In vse skupaj podkrepil s praktičnimi primeri, to je bilo super! Želim si, da bi ga slišalo čim več ljudi, ki bi si potem upali skočiti iz cone udobja, ujeti svoj smisel in polepšati življenje sebi in svoji mikro/makro okolici. Verjamem, da samo na ta način lahko spreminjamo ta svet. V teh časih res nimamo več druge izbire.«

Organizacija dogodka in besedilo: Nenad Vladić.

prijava na layer obvestila

prijava na medijska obvestila