Raiven - ODPOVEDANO!

petek, 26. 04. 2019
| 21:00
Stolp Škrlovec

Raiven - ODPOVEDANO

Koncert

Stolp Škrlovec

Petek, 26. april, ob 21h

Vstopnice: 12 EUR v predprodaji (kavarna Layer in rezervacije preko: rezervacije@layer.si) in 15 EUR na dan dogodka

Koncert je zaradi bolezni odpovedan!!

REM koncertna faza se nadaljuje v Kranju

REM koncertna faza se nadaljuje v Kranju

Širni ocean, Kralj Babilona, 13, Ledenik in KAOS so skladbe, katerih skupni imenovalec je REM. Pripravite se na potovanje z Raiven v svet udarnih basov, synthov in raziskovanje temnejše strani elektropopa. Vse to ob naraciji, ki bo poslušalca skozi glasbo privedla do tega, da se mu bodo ob tem prikazovale žive slike – tako kot v najbolj doživetih sanjah.

REM je naslednik prvenca Magenta, za katerega je Raiven lani prejela strokovno glasbeno nagrado zlata piščal za album leta. Nato pa je pevka in harfistka odpotovala v London, kjer so v studiu Metropolis začeli nastajati orisi nove EP-plošče. Rezultat je pet skladb, ki simbolizirajo pet faz spanja in s katerimi Raiven zapušča igro na varni strani igrišča.

Raiven bo svoje “zvočne sanje” na odrih predstavljala ob spremljavi DJ-seta, za katerim bo stala Ana Medved ter violinista Luke Beljana in violončelista Žana Beljana. Hkrati pa ostajajo ogrodje njenega repertoarja skladbe, kot so Sijaj, Jadra, Črno bel, Zažarim, Nov planet, Daleč stran, Nisem kriva …, ki v živo dobijo novo − elektronsko-godalno − dimenzijo.

REM:
iTunes: http://apple.co/2SEZA6d
Spotify: http://bit.ly/raiven_rem
Deezer: http://bit.ly/2GJJIbE
Google Play: http://bit.ly/2GNxBtW
Amazon Music: http://amzn.to/2NbkST5

Produkcija: Raiven
Koprodukcija: Zavod Carnica

prijava na layer obvestila

prijava na medijska obvestila