Ruska dihalna telovadba z Manco Izmajlovo_delavnice

sobota, 29. 01. 2022
| 10:00
Stolp Škrlovec
Delavnica dihalnih tehnik za pevke_ce
29. januar // 05. februar // 12. februar // 19. februar
10.00 do 12.00
Stolp Škrlovec
POMEMBNO OBVESTILO - zaradi epidemiološke slike odpovedujemo predavanje in cikel delavnic z Manco Izmajlovo. Nov datum vam sporočimo v kratkem. 
Delavnica »Štirje tedni za močna pljuča in dober glas«
Čas, ki ga živimo zadnji dve leti, je oslabil glas marsikaterega pevca, zborovske vaje so bile redke in mnogim se poraja isto vprašanje - kako spet začeti, kako čimprej okrepiti glas in si pridobiti pevsko kondicijo? Kako jo vzdrževati tudi v obdobjih brez vaj?
Delavnica je namenjena povrnitvi polnega, močnega, refleksnega dihanja, ki ga zaradi različnih dejavnikov skoraj vsi izgubimo. Na delavnicah se boste naučili “zlate kombinacije” Ruske dihalne telovadbe in vsakič dobili naloge za prihajajoči teden. Te boste izvajali vsakodnevno, s pomočjo posebega “prostora” na spletu, kjer vam bodo na voljo tudi različni materiali. Vsaka delavnica bo posvečena drugi pomembni življenjski tematiki, ki je povezana s kvalitetnim dihanjem in dobili boste veliko uporabnih nasvetov za zdravje, dobro počutje in optimalno-delujoč glas. Na lastni koži lahko preizkusite, kako lahko vaje Ruske dihalne telovadbe - te zabavne in posebne metode - hitro spet postavijo dihanje na mesto in kako neverjeten učinek imajo pri krepitvi glasu in petju na dobri opori!
Toplo vabljeni pevci vseh generacij, tisti z zdravstvenimi težavami (npr. alergije, astma, posledice po covidu-19, slab imunski sistem, nespečnost, visok krvni tlak, diabetes, motnje razpoloženja, pomanjkanje  energije, težave z dihanjem ...) in vsi, ki bi radi okrepili svoj glas in razširili pevsko znanje! Dihalna telovadba je klinično testirana in ima certifikat Ruskega ministrstva za zdravje.
MANCA IZMAJLOVA je priznana slovenska pevka - mezzosopranistka z dvajsetletno solistično kariero, igralka in učiteljica pravilnega dihanja. Metoda prof. Aleksandre Strelnikove, po kateri je Manca Izmajlova naredila svoj sistem dihalne vadbe, je v Rusiji zelo dobro poznana. Že desetletja nanjo prisegajo vodilni operni teatri ter vrhunski pevci in igralci. Več informacij o delu Mance Izmajlove na temo dihanja, se nahaja na: http://www.dihalna-telovadba.si
Trajanje delavnice: 2 šolski uri 1 x na teden // vaje doma
Število udeležencev: Minimalno 10 udeležencev
Pogoji za vključitev: Predznanje ni potrebno
CENA:
1. do vključno 11. januarja 2022 = 125 eur na osebo
2. od 12. do vključno 26. januarja = 180 eur na osebo
____________________________
Program poteka v organizaciji Centra kulturnih dejavnosti Kranj, ki deluje v okviru JSKD OI Kranj in Mestne občine Kranj.
Zaradi lažje organizacije se prijavite na elektronski naslov ogranizatorja: oi.kranj@jskd.si.
Vstop je prost. Delavnice bodo izvedene po aktualnih omejitvah na dan dogodka. Hvala za razumevanje.

prijava na layer obvestila

prijava na medijska obvestila