Ruska dihalna telovadba z Manco Izmajlovo_ODPOVEDANO

ponedeljek, 17. 01. 2022
| 17:00
Stolp Škrlovec
Predavanja za pevke_ce
Ponedeljek, 17. 1., ob 17.00
Stolp Škrlovec
POMEMBNO OBVESTILO - zaradi epidemiološke slike odpovedujemo predavanje in cikel delavnic z Manco Izmajlovo. Nov datum vam sporočimo v kratkem. 
Vabljeni v ponedeljek, 17. januarja 2022, ob 17.00, v Stolp Škrlovec v Kranju, na uvodno predstavitev ruske dihalne telovadbe z Manco Izmajlovo. Na dogodku se boste seznanili z izjemno učinkovito  metodo za hitro okrepitev pljuč, vseh dihalnih mišic ter celotnega pevsko-govornega aparata. Manca bo spregovorila o pomembnosti polnega dihanja in o tem, kako dober učinek ima lahko omenjena vadba za  glas, zdravje in splošno počutje posameznika. Pokazala bo tudi osnove vadbe in predstavila svoj posebni  program: “4 tedni za močna pljuča in dober glas”, ki bo organiziran konec januarja in v februarju 2022 prav tako pri nas - v Stolpu Škrlovec.
Toplo vabljeni pevci vseh generacij, tisti z zdravstvenimi težavami (npr. alergije, astma, posledice po covidu-19, slab imunski sistem, nespečnost, visok krvni tlak, diabetes, motnje razpoloženja, pomanjkanje  energije, težave z dihanjem ...) in vsi, ki bi radi okrepili svoj glas in razširili pevsko znanje!
Manca Izmajlova je po lastnih izkušnjah uporabe priznane metode ruske pedagoginje Aleksandre Strelnikove (nanjo že desetletja  prisegajo vodilni operni teatri in pevci ter igralci) ustvarila lasten sistem vsakodnevnih dihalnih vaj, ki vam bodo zagotovo pomagale pri vaši lastni pevski kondiciji.
____________________________
Program poteka v organizaciji Centra kulturnih dejavnosti Kranj, ki deluje v okviru JSKD OI Kranj in Mestne občine Kranj.
Zaradi lažje organizacije se prijavite najkasneje do četrtka, 13. januarja 2022, na tej povezavi ali pišite na e-mail ogranizatorja: oi.kranj@jskd.si.
Vstop je prost. Predavanje bo izvedeno po aktualnih omejitvah na dan dogodka. Hvala za razumevanje.
_____________________________
Predavanje uvaja delavnico »Štirje tedni za močna pljuča in dober glas«
29. januar // 05. februar // 12. februar // 19. februar
10.00 do 12.00
Stolp Škrlovec
Mentorica: Manca Izmajlova
Trajanje delavnice: 2 šolski uri 1 x na teden // vaje doma
Število udeležencev: Minimalno 10 udeležencev
Pogoji za vključitev: Predznanje ni potrebno
CENA:
1. do vključno 11. januarja 2022 = 125 eur na osebo
2. od 12. do vključno 26. januarja = 180 eur na osebo

prijava na layer obvestila

prijava na medijska obvestila