sobota, 18. 07. 2020
Layerjeva hiša

SOS SLAM

Delavnica slam poezije

Sobota, 18. 7. 2020, ob 18h

Layerjeva hiša

Vstop prost / obvezne prijave

Delavnico organizira Hestija v sodelovanju z Layerjevo hišo

[Zaradi trenutnih razmer dogodek prestavljamo. O novem terminu vas bomo pravočasno obvestili.]

SOS SLAM je delavnica za vse, ki niste prepričani kaj SLAM je ali kako sestaviti prvega.

Poletno delavnico bosta vodila Jure Bernik in Dejan Koban.

Jure Bernik je filozof, recenzist, publicist, rap glasbenik, pesnik in slemer. Je soorganizator ljubljanskega slam pokala Mi smo tu. Nastopil je na državnem prvenstvu v slam poeziji, ki je bilo leta 2017 v Kamniku. Pripravlja pesniški prvenec.

Dejan Koban zase pravi, da je edukativni pankrt. To pomeni, da nima opravljenih omembe vrednih šol, je pa po izobrazbi knjigovez, kartonažer in montažer (zvoka in slike, ne trodelnih omar). Do sedaj je napisal 12 knjig poezije, peta je pred izidom, dve nista ugledali svetlih dni, dve je izgubil, tri vrgel v kontejner. Vzpostavil je Ignor, platformo za umetnost, 10 let je bil soorganizator Mladih rim, uredil je okoli 40 zvezkov poezije in proze ter soorganizira evente za ljubljanski slam pokal Mi smo tu!

> Delavnica SOS SLAM je tretja po vrsti, a se je lahko udeležijo tudi tisti, ki se prvih dveh delavnic niso udeležili.

>> Delavnica je brezplačna, a je zaradi omejenega števila mest obvezna prijava. Prijavite se lahko na elektronskem naslovu info@layer.si.

>>> Vsi udeleženci morajo s seboj prinesti eno avtorsko ali tujo pesem (zaželeno v slovenščini), s katero se bodo lahko na delavnici preizkusili in na njej tudi vadili.

prijava na layer obvestila

prijava na medijska obvestila