Spopad generacij 2019

petek, 25. 10. 2019
| 18:30
Stolp Škrlovec
Spet bomo razdelili improvizatorje na dve generaciji: Mladce in Starce. Vemo kaj se sprašujete … ima Škrlep še vedno mlečne zobe? So Šorlijevi kolki pravi? Ali je bil Bohinc res že ob rojstvu star 40 let?
>> Cena dnevne vstopnice: 5€ (cena dnevne vstopnice je enotna in velja za obisk obeh ali samo ene predstave)
>> Vstopnice so na voljo v Kavarni Layer samo na dan dogodka
Tudi letošnji oktober prinaša tradicionalni impro bojSpopad generacij!
Spet bomo razdelili improvizatorje na dve generaciji: Mladce in Starce. Vemo kaj se sprašujete ... ima Škrlep še vedno mlečne zobe? So Šorlijevi kolki pravi? Ali je bil Bohinc res že ob rojstvu star 40 let? Vsi odgovori bodo razkriti s pomočjo medgeneracijskih bojev, ki jih bomo spremljali v Stolpu Škrlovec.
Letos bomo videli dva različna večera, kjer se bodo mlade pesti spopadle s starimi komolci.
>>> Petek 25. 10.
18:30 Predstava babyzatorjev: Šolske zgodbe #1
45-minutni show improvizatorjev, ki še niso dopolnili 21 let. Izvedeli boste kaj se zares dogaja s šolarji. So na drogah? Je tista huda bejba na snepu? Vse to in še več.
20:00 MEDGENERACIJSKI KVIZ IMPRO IZZIV
Videli bomo tri predstavnike obeh generacij, ki se bodo podali preko različnih nalog. Kviz master Dino Kapetanović bo sestavil vprašanja in naloge iz različnih tematik. Pravilni odgovori jim bodo podarili točke, napačni pa kazni. Ker to ni dovolj, bo režiser Rok Bohinc po navdihu iz vprašanj izzval improvizatorje, da odigrajo različne prizore. Ta predstava nam bo pokazala ali je mlada pamet > ali < stara modrost.
Mlada trojka: Nejc Šmit, Rok Škrlep, #3…
Stara trojka: Matjaž Peklaj, Mihael Šorli, #3…
>>> Sobota 26. 10.
18:30 Predstava babyzatorjev: Šolske zgodbe #2 
45-minutni show improvizatorjev, ki še niso dopolnili 21 let. Izvedeli boste kaj se zares dogaja s šolarji. Kaj je minimalen standard, ki ga ne dosežejo? Zakaj so pri telovadbi ocene? Vse to in še več.
20:00 FINALE SPOPADA GENERACIJ 2019!
Mladci vs. Starci! Štirje izbrani heroji vsake generacije se pomerijo in odločijo o tem, katera generacija je jača! Tekmovali bodo v pripovedovanju zgodb, igranju prizorov in petju pesmi. Vse to bo diktiral moderator: Sašo stare. Katera generacija bo tokrat dvignila titulo?
Mladci: Nejc Šmit, Rok Škrlep, Tim Kern, Dino Kapetanović
Starci: Rok Bohinc, Matjaž Peklaj, Mihael Šorli, #4…
Se vidimo na Spopadu!

prijava na layer obvestila

prijava na medijska obvestila