Spopad generacij_Spopad dvojk

petek, 29. 10. 2021
| 20:00
Stolp Škrlovec

Impro boj na odru Škrlovca

Petek, 29. oktober, ob 20h

Stolp Škrlovec

Vstopnina: 5€ /oseba (prodaja vstopnic je odprta eno uro pred začetkom - dobite jih v kavarni Layer).

Za vstop je pogoj PCT.

Spopad generacij je nazaj na odru!
Edini večdnevni impro boj, ki postreže s forami, šalami in švicom različnih generacij. Vsako leto lahko zmaga samo ena starostna skupina. Bodo to sivi starci? Zagnani otroci? Nepopustljivi mladinci? Ta vprašanja se bodo tako kot stare zamere razrešila na odru stolpa Škrlovec 29. In 30. oktobra ob 20.00!
PROGRAM:
Petek, 29. 10. ob 20.00 – Spopad dvojk!
Na oder bomo postavili 4 generacije naenkrat!
Vsako generacijo bosta sestavljala dva skrbno izbrana improvizatorja. Vse štiri ekipe pa bodo uporabile vse svoje trike in zvijače v prizorih in tako poskušale zbrati čim več točk od občinstva. Vse točke, ki jih generacija osvoji, se bodo prenesle v naslednji sklop tekmovanja – Generacijski režiserji!
Generacije:
Otroci: Tara Česnik in Jure Povšin a.k.a. Ostra duda!
Mladinci: Nina Furlan in TBD a.k.a. Ošpičena aktovka!
Odrasci: Dino Kapetanović in Nejc Šmit a.k.a Nevaren kredit!
Starci: Sašo Stare in Rok Bohinc a.k.a. Smrtonosni kosmodisk!
Sobota, 30. 10. ob 20.00 – Generacijski režiserji!
Spopad generacij bomo zaključili s tekmo režiserjev! Videli bomo vizije štirih režiserjev, vsak izmed njih pa seveda pripada svoji generaciji. Gledalci boste diktirali katere zgodbe se bodo nadaljevale in katere bodo zatrte v kali. Dlje kot zgodba živi, več točk režiser dobi. Kdo bo iz režiserskega stolčka najbolje navigiral igralce? Kdo vas bo najbolj posrkal v zgodbo? Kdo bo osvojil vaše srce?
Pridite navijati za vam ljubo generacijo v petek, 29. 10. in v soboto, 30. 10. v stolp Škrlovec. Pred vstopom na prizorišče si priskrbite karto v kavarni Layer (5€).

prijava na layer obvestila

prijava na medijska obvestila