Teo Collori in Momento Cigano - ODPADE ZARADI BOLEZNI

torek, 27. 06. 2017
Layerjeva hiša

Spoštovani!

Žal vam moramo sporočiti, da koncert Tea Collorija z Memento Cigano zaradi bolezni v bendu odpade. Ko bo znan nadomestni datum, vam bomo sporočili, predvidoma pa se koncert premika na jesenski čas.

Opravičujemo se vam za nevšečnost,

hvala za razumevanje!

VSTOPNICE: Tisti, ki ste vstopnice kupili v predprodaji, boste dobili vrnjen denar. Prosimo, oglasite se v kavarni Layerjeve hiše z računom, ki ste ga dobili ob nakupu. V primeru nejasnosti pokličite na 031 279 331 (Zala).

Teo Collori in Momento Cigano je skupina, ki igra izvrstno mešanico romske in plesne swing glasbe. Gre za projekt, kjer se nostalgija prepleta z novimi zgodbami, saj fantje izvajajo svežo avtorsko glasbo v stilu, ki nas popelje v obdobje salonov, cigar, charlestona in lakastih čevljev.

Zasedbo sestavljajo akademsko izobraženi glasbeniki, ki sicer v svoji pop različici nastopajo kot spremljevalna zasedba pri vsem znanemu Magnificu.

Njihova prva plošča Hot Club Piran je bila izbrana za “Album leta 2015” na glasbenem portalu Muzikobala, v letu 2016 pa so njihovo kvaliteto prepoznali tudi v Ameriki, kjer so ploščo izdali na svetovno znani založbi Lowtemp.
Kitara: Teo Collori
Violina: Matija Krečič
Klarinet: Matej Kužel
Bas: Jan Gregorka
Kitara: Metod Banko

Vstopnina:

7 € predprodaja (kavarna Layer in rezervacije@layer.si)

10 € na dan koncerta

Koncert zaradi bolezni odpade. Opravičujemo se vam za nevšečnost.

prijava na layer obvestila

prijava na medijska obvestila