Demolition group, Lilith Cage
petek, 22. 12. 2017
Stolp Škrlovec

petek, 22. 12., ob 21h

Stolp Škrlovec

Vstopnina: 10 EUR (rezervacije@layer.si)

Trdi rock s funky bas linijami, saksofonski vložki in ponarodelimi besedili. Leto se ne more končati brez energičnega koncerta Demolition Group v stolpu Škrlovec! Ta konec leta prihajajov Kranj s temačno shoegazersko predskupino Lilith Cage.

 

Demolition Group

»Demolition Group ostajajo brezkompromisna rok zasedba  in še vedno delujejo na robu alterja in undergrounda.

Jasni in glasni, z občutljivim in kritičnim odnosom do aktualnega dogajanja in čedalje večje atomizacije družbe.«

Kljub mnogim spremembam so Demolition Group ohranili ustvarjalni naboj in pospešeno pripravljajo nov album. Za obiskovalce letošnjega koncerta v stolpu Škrlovec so Demolition Group, kot je to že v navadi, pripravili poseben program, saj bodo prvič v živo predstavili material iz še neizdanega novega albuma, že 16. po vrsti. Tokrat prihajajo v  Layerjevo hišo v prenovljeni zasedbi, in sicer  Aleš Suša na saksofonu, Petar Stojanović na kitari, brata Tomi in Ivan Gregel na basu in bobnih, pevec Goran Šalamon in Matjaž Pegam, ki skrbi za zvok in produkcijo.

http://www.demolitiongroup.si/

www.facebook.com/Demolition-Group-619312234801454

Lilith Cage

Rezultat sinergije posavsko-primorske zasedbe je reinkarniran post punkovski new wave duh osemdesetih z izjemnim občutkom za temačni alter in psihadelični shoegaze. V glasbi Lilith Cage zazveni tako senzualnost mehkobe, ki prefinjeno prehaja v sfere močne, nepokorne, nevarne ženstvenosti. Vokalistka Lili Žigo, kitarist Vili Domijan, basist Piero Pocecco in bobnar Matjaž Pegam pospešeno pripravljajo svoj prvenec, medtem pa intenzivno medosebno kemijo prinaša tudi na koncertne odre.

https://soundcloud.com/lilith-cage

https://www.facebook.com/lilith.cage
https://www.youtube.com/channel/UC5Z5sf8a9mAeqpwhjYaZGdg

prijava na layer obvestila

prijava na medijska obvestila