petek, 5. 02. 2021
- sreda, 24. 02. 2021
Različne lokacije v Kranju, plakatna mesta TAM-TAM
Razstava plakatov
5. - 24. 2. 2021
Več lokacij po Kranju
V mesto ponovno prinašamo umetnost. Umetnost osvobaja duha, spodbuja nove zamisli in rasmislek o obstoječem. Je kritična in glasna v svoji tišini. Vabljeni torej v mesto, med podobe Umetnosti na čakanju.
Umetnice in umetniki projekta Displej svoja dela predstavljajo v vaši soseski, na vaši ulici, na poti, ko greste do vaše najbližje trgovine. Želimo si, da vam je umetnost blizu, da pride prav vse tja do naših vrat. Ustvarjalnost teži k temu, da je videna, in tudi v novih časih najde pot, da vam, na edini način, ki ostane, prinese pozitivno dojemanje situacije, razmislek, pobeg ali pa le nasmeh, rdečico na licih. Mesto spet spreminjamo v galerijo.
Displej
Projekt Displej je nastal na pobudo ilustratorjev in fotografov, ki svoje polje ustvarjanja zaznamujejo z različnimi slogi in pristopi. Delujejo v okviru galerije Displej, ki je projekt Agencije ustvarjalcev Umer. Displej je ustanovljen v želji, da bi javnosti predstavil dela nadarjenih ilustratorjev in fotografov v vsem dostopnem formatu.
Avtorji
Mojca Krajnc, Istvan David, Marko Renko, Mimi Antolović, Mateja Kovač, Gašper Krajnc, Dejan Kralj, Bojana Dimitrovski
Razstava bo v javnem prostoru na plakatnih mestih TAM-TAM predstavljena v dveh terminih:
5. – 24. 2. 2021
9. – 24. 2. 2021
Že novembra 2020 smo vabili in tokrat ponavljamo: Vabljeni! Na javne prostore, kjer še vedno ali pa spet domuje umetnost! 
Projekt ustvarja Layerjeva hiša / Zavod Carnica, medijsko podprt je s strani TAM-TAM d.o.o.

prijava na layer obvestila

prijava na medijska obvestila