nedelja, 14. 02. 2016
Stolp Škrlovec
Nedelja, 14. februar 2016
Layerjeva hiša in Stolp Škrlovec

Zaljubljenci! Layerjeva hiša je hiša umetnikov, hiša prijetnosti in hiša ljubezni za vse! Za letošnji praznik zaljubljenih smo našo ponudbo razširili na vse čute.

Male grafike Maše Gala
V nedeljo ob 19h sta dve duši vabljeni, da obiščeta koncert Neomi dua v akustčini izvedbi ob soju sveč v intimnem vzušju Stolpa Škrlovec, po želji si rezervirata mizo in ob prijetnih skladbah srkata sladek šampanjec. Za lep spomin na vajin praznik priporočamo nakup mape z grafiko Maše Gala "Srce".

Ne mudite se s kuhanjem! V Layerjevem pop up pubu vas pričakuje kosilo (ob 16.00) ali večerja (ob 17.30) za dva. Na meniju bo predjed s pijačo dobrodošlice v obliki Kabinet piva, fish and chips ter cheese cake za posladek.

Za pobeg od ponorelega sveta pa vas vabimo v mirno zatočišče Layerjevih mansardnih rezidenc. V apartmaju za zaljubljence se lahko razvajate že v petek, v soboto ali iz nedelje na ponedeljek. Lahko pa tudi vse tri dni!

Mapa z grafiko "Erotika", Maša Gala

Valentinova ponudba

ponudba Koncert Neomi Koncert in miza s šampanjcem Kosilo ali večerja Nočitev v apartmaju Grafika Maše Gala
cena 10 € / za oba/obe 15 € / za oba/obe 30 € / za oba/obe 50 € / na noč 32 - 55 € / za grafiko
število 50 parov 5 miz RAZPRODANO 5 + 5 parov 3 noči 14 različnih grafik
rezervacija priporočena potrebna potrebna potrebna ni potrebna
Rezervacije ponudbe opravita na info@layer.si in sporočita, katere elemente valentinove ponudbe bosta koristila/i. Možne so tudi kombinacije!

Grafike Maše Gala: www.masagala.eu/, na ogled tudi v živo v Layerjevi hiši!

prijava na layer obvestila

prijava na medijska obvestila