Večerja je del razstave À Mon Seul Désir, ki preko vseh čutov ter opremljena z multimedijskimi vsebinami v povečani resničnosti tematizira žensko prozo. Evropske pisateljice in njihova življenja so avtorji razstave Narvika Bovcon, Vanja Mervič in Aleš Vaupotič secirali do potankosti, podatke vizualizirali in nas popeljali na potovanje preko plasti čutnega.
Zaključek razstave, ki si jo lahko s pomočjo aplikacije za uvid v obogateno resničnost ogledate v galeriji Mahlerca v Layerjevi hiši, bo pospremila večerja, pripravljena po receptih velikih pisateljic Virginie Woolf, Sylvie Plath in Anais Nin. Vse tri jedi so klasične za enega od delov Evrope.
Menu:
Bajtarska štruca po receptu Virginie Woolf ("Cottage Loaf")
Testenine bolognese po receptu Anais Nin ("Pasta bolognese")
Sladek paradižnikov kolač po receptu Sylvie Plath ("Tomato Soup Cake")
Kuha in peče: Sara Hostnik, slikarka, slaščičarka in kuharica
Udeležba: min. 10 oseb / max. 20 oseb
Prijavite se preko emaila: info@layer.si do ponedeljka, 2. 10.
Cena večerje je 5 € za eno osebo in 8 € za par.
Dober tek!
Več informacij: info@layer.si
Naslovna podoba je slika sestre Virginie Wollf Vanesse Bell z naslovom ‘The Kitchen’.
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Nekateri so bistveni za delovanje strani, medtem ko nam drugi pomagajo analizirati in izboljšati vašo uporabniško izkušnjo. Preglejte svoje možnosti in izberite svojo odločitev.
Če ste mlajši od 16 let, se prepričajte, da ste dobili soglasje starša ali skrbnika za vse neobvezne piškotke.
Vaša zasebnost je za nas pomembna. Nastavitve piškotkov lahko kadar koli prilagodite. Za več informacij o tem, kako uporabljamo podatke, preberite našo politiko zasebnosti. Svoje nastavitve lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnji gumb za nastavitve.
Upoštevajte, da lahko, če onemogočite nekatere vrste piškotkov, to vpliva na vašo izkušnjo na strani in na storitve, ki jih lahko ponujamo.
Nekateri potrebni viri so bili blokirani, kar lahko vpliva na storitve tretjih stran in povzroči, da stran ne deluje pravilno.
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje brskanja in za zagotavljanje pravilnega delovanja strani. Z nadaljevanjem uporabe te strani potrjujete in sprejemate uporabo piškotkov.